Happy Pride!

LEF staat vierkant, driehoekig en ronduit achter de LHBTQIA+ gemeenschap! 🌈

Deze week vindt in Amsterdam de Pride week plaats. Helaas is het nog altijd slecht gesteld met de positie van onze mensen. Onze mensen want het lot van iedere kwetsbare is dat van iedereen. LEF support de strijd voor gelijkwaardigheid door regenboogkandidaten hoog op de kieslijst te plaatsen, een veilige omgeving te creëren en mindful en sensitief te zijn voor taal die groepen of mensen uitsluit. Er kan nog een boel beter als het gaat om wachttijden bij de transpoli, maatregelen tegen anti-homogeweld, mentale zorg, inclusief schoolbeleid, gay straight alliances, het aanbod van PREP en andere medicijnen en nog zoveel meer. Via de verkiezingsprogramma’s van LEF en bijdrages in het publieke debat dragen we hieraan bij. Nu is het moment om op te komen voor de volgende LHBTQIA+ generatie

Naast een protest is Pride ook een week om het leven en de liefde in al haar verschijningsvormen te vieren. Deze week in Amsterdam, maar hopelijk op veel meer plekken in Nederland en de rest van de wereld waar dat nog niet de gewoonste zaak van de wereld is. Het is namelijk kicken om jezelf te kunnen zijn en daarin geaccepteerd te worden. Juist anders zijn geeft het leven kleur, dus laten we ons best doen om dat zoveel mogelijk uit te dragen, waar we ook zijn. Be proud! Wat ons betreft heeft iedereen binnen de LHBTQIA+ gemeenschap LEF.

Onze organisatie verandert elke dag. Dus zie je iets niet terug in het programma of heb je suggesties, we luisteren graag naar je!

Previous
Previous

Focus op uitbreiding van het kiesrecht naar 15 jaar

Next
Next

Programma LEF Symposium