LEF schenkt kunstwerk aan het Rijks

Kunstmusea in Nederland verkeren in zwaar weer. Er zijn alleen maar oude bezoekers en roofkunst moet worden teruggegeven aan voormalig koloniën. De pechgeneratie verkeert ook in zwaar weer en heeft uit solidariteit besloten een kunstwerk te schenken. Geschatte waarde: 25 miljard.

Het kunstwerk ‘LIJST 22’ gaat over de kwijtschelding van studieschuld voor 1,6 miljoen pech generatie studenten. Door ieder €1 in een gezamenlijke pot te leggen konden de kostbare materialen voor dit kunstwerk ingekocht worden. Puur goud. Het kunstwerk belooft nu al een grote attractie te worden met ellenlange rijen jonge bezoekers tot gevolg.

Met het geld van de inzamelingsactie dat overblijft wordt de politieke campagne van LEF gefinancierd. Nu één museum van de ondergang gered is, is het tijd voor een hele generatie. Eenmaal verkozen in de Tweede Kamer zal LEF strijden voor volledige kwijtschelding van alle studieschulden. Want onderwijs is een recht, en schuldenstress maakt iedereen 10 IQ punten dommer. Stoppen dus met die schulden.

Zoals op de foto te zien is, hebben we 1 replica in de aanbieding. Wil je een bod uitbrengen om de nieuwe generatie een steuntje in de rug te geven, doneer dan op onze speciale crowdfunding pagina, of meld u per e-mail aan voor de veiling. Bieden vanaf €1000 s.v.p.

Previous
Previous

LEF halveert de VVD aan de Hofvijver

Next
Next

LEF kraakt Buitenhof met poster